Drs. Dennis Giantoro

Functie: Tandarts

Tandarts Drs. Dennis Giantoro (1977)

Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Tandartsen, KRT.
BIG nummer 9909302802

Opleiding en werkervaring:

Tandheelkunde: afgestudeerd in 2004, sindsdien fulltime werkzaam als tandarts.

Mijn ambitie:

Mijn ambitie is, om onze patiënten uitstekende zorg te bieden in een helende omgeving vanuit een gezonde praktijk.

Ik streef er daarbij naar, om tot de beste zorgverleners op tandheelkundig gebied te behoren, op het gebied van mondgezondheid en kwaliteit.

Hoe ik dit wil waarmaken?
Door goed te luisteren naar wat patiënten willen, door goed te kijken naar hun mogelijkheden, door hartelijk te zijn en door professionele zorg te verlenen.

Maar ook, door op een plezierige wijze met u samen te werken en oog te hebben voor elkaar. Het welzijn en de gezondheid staat in alles wat ik doe voorop.

Respectvol, Aanspreekbaar, Actief, Patiëntgericht.

Ik hecht veel waarde aan een goede zorgrelatie tussen mij en mijn patiënt. Dat vraagt om respect, vertrouwen, betrokkenheid en goede communicatie tussen ons beiden.

De patiënt moet er op kunnen rekenen dat hij of zij serieus wordt genomen en dat ik voor hem of haar in begrijpelijke taal spreek. Ik stel me op als raadgever en denk met een patiënt mee. Maar zonder hem of haar te betuttelen. Zorg is voor mij dus niet alleen iets voor de ander doen, maar ook iemand voor de ander zijn. Ook hecht ik veel waarde aan een schone en veilige omgeving voor mijn patiënten.

 

 

Terug naar overzicht